Telenor Wallet For PC

5

Telenor Wallet Download For PC (Windows 7,8,10,XP) Full

Telenor Wallet

Free Telenor Wallet Download For PC Windows 7,8,10,XP.Telenor Wallet Download for PC Full Version.Download Telenor Wallet Apps for PC,Laptop,Windows Latest Version.There have lost of free apps for pc just check Free Swagbucks Watch (TV) Apk Download.I think you will like Free SETVNOW Apk Download that will give you a fun time.If you like this apps for pc just try Plusdede For PC too.

Our site helps you to install Telenor Wallet Apps Games available on Google Play Store too.Just Download android Apps Games on desktop of your PC.Download free apps online.Apps for PC free and safe download.Download the latest version apps apk games in 2019.If you like Telenor Wallet App for pc Just Download Free OmeTV For PC Apps too.Just Download Telenor Wallet APK for PC Here.

A Telenor Wallet különleges élményt nyújt a kényelmi és pénzügyi szolgáltatások terén már nem csak Telenor ügyfeleknek.

Díjmentes alkalmazás a mobilodra, amellyel kényelmesen nyomon követheted költéseidet és egyenlegedet, ha Telenor MyCarddal rendelkezel és igénybe veheted a mobilfizetés kényelmét, bármely szolgáltató ügyfele vagy.

Telenor ügyfeleknek:
•Telenor MyCard szolgáltatások
•Telenor egyenlegfeltöltés
•Telenor számlabefizetés
•Utasbiztosítás

Minden Telenor Wallet felhasználónak elérhető:
•Parkolás
•Autópálya matrica
•Lottó
•MasterPass fizetés

Kövesd nyomon Telenor MyCardos költéseidet Telenor Wallettel

Számlaegyenleg
Kíváncsi vagy, mennyi van még a Telenor MyCard keretedből? Egy érintéssel megtudhatod.

Limitmódosítás
Az alkalmazásban azonnal, akár közvetlenül a vásárlás előtt módosíthatod a Telenor MyCardhoz kapcsolódó készpénzfelvételi (ATM) és vásárlási (POS) napi limitet. Amennyiben a limitet 0-ra állítod, a kártya esetleges elvesztése esetén sem férnek hozzá pénzedhez.

Bankkártya adatok biztonságban
A regisztrált bankkártya adatok nem tárolódnak az alkalmazásban, így ha véletlenül elveszted a telefonod, a megadott információk nem kerülhetnek rossz kezekbe. Minden bankkártyás művelethez Wallet mPIN megadása szükséges, melyet az alkalmazás-regisztrációkor kell meghatározni.

Érdekel a Telenor MyCard? Tudj meg többet róla itt:
https://www.telenor.hu/mycard

Élvezd a Telenor nyújtotta új fizetési élmény előnyeit a Telenor Walletben regisztrált MyCardoddal vagy bármely egyéb MasterCard vagy Visa bankkártyáddal!

Egyenlegfeltöltés
A Telenor Wallet segítségével bármilyen Telenor feltöltőkártyás mobil egyenlegét gyorsan feltöltheted. Válaszd ki kontaktlistádból a feltöltendő telefonszámot, a csomagot és a Walletben regisztrált bankkártyád terhére másodpercek alatt elvégezheted a fizetési tranzakciót.
Minden Walletes kártyás fizetést megtalálsz a tranzakciók között.

Telenor számlabefizetés
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet. Nincsen több sorban állás vagy várakozás, hiszen a Telenor Wallet segítségével az esedékes Telenor számládat gyorsan és kényelmesen kifizetheted. A maximális biztonság érdekében minden kártyás műveletnél kötelező a Walletben regisztrációkor megadott PIN kód használata.

A Telenor Wallet segítségével kényelmesen hátradőlve intézheted a kényelmi szolgáltatásokat, a költségeket elég a telefonszámla befizetésével kiegyenlítened.

Mobil parkolás
Bárhol is szükséges parkolnod, a Telenor Wallet segítséget ad a parkolás lebonyolításában. A parkolóórát már nem szükséges megkeresned, hiszen a pozíciód alapján rendelkezésre állnak a szükséges zónainformációk a parkolás elindításához. A megszokott korábbi parkolásaid is könnyen újra indíthatod.

Bővebb információ a Mobil Parkolásról: http://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/mobilparkolas

Mobil autópálya matrica
A Telenor Wallet segítségével gyorsan és kényelmesen megvásárolhatod az utazáshoz szükséges autópálya matricát, legyen az alkalmi, éves vagy az új megyei matrica.

Bővebb információ az autopálya matrica vásárlásról:
http://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/autopalya-matrica

Mobil lottó
Az alkalmazásban időt spórolva, gyorsan fel tudod adni szokásos heti lottószelvényeidet most már online lottó formájában.
Lehet az Ötös, Hatos, vagy akár Skandináv lottó, nincs szükséged lottózók látogatására vagy bonyolult SMS kódok elküldésére, ezt a Telenor Wallet megteszi helyetted. Sőt, ha bízol a szerencsédben, csak rázd meg a készüléket, és játssz véletlenszerű számokkal.
A fogadás mindig a mobilegyenleged terhére történik.

Bővebb információ a mobil lottó vásárlásról:
https://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/mobil-lotto-toto

Javaslatod, ötleted van, hibát találtál? Írj nekünk közösségi csatornáinkon!
https://www.facebook.com/telenorhungary
https://twitter.com/Telenor_HUN
https://plus.google.com/+telenor/posts

How To Play Telenor Wallet Apps On PC,Laptop,Tablet

1.Download and Install Android Emulator on PC,Laptop,Tablet.Click “Download Emulator” to download.

2.Run Android Emulator on PC, Laptop or Tablet.

3.Open Android Emulator for PC,Laptop,Tablet import the Telenor Wallet Apps file from your PC Into Android Emulator to install it.

4.Install Telenor Wallet APP for PC Windows.Now you can play Telenor Wallet Apps Games on PC.

DOWNLOAD APK    DOWNLOAD EMULATOR